Gemeente Utrecht
Website van de gemeente, met uitgebreide informatie over Utrecht; waaronder ook meer over alle overige wijken en wijkraden van Utrecht.

Gemeentelijke wijksite Vleuten-De Meern
Link naar de gemeentelijke website over de wijk Vleuten-De Meern. Hier ook de gegevens van het wijkservicecentrum en de wijkwethouder.

Cultuur19
Cultuur19 informeert, faciliteert en programmeert op gebied van kunst en cultuur in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

Historische Vereniging Vleuten-De Meern-Haarzuilens & Leidsche Rijn
Het gebied rondom Vleuten-De Meern-Haarzuilens kent een rijke geschiedenis. Meer hierover is te vinden op de website van de Historische vereniging.

Máximapark
Website over het Máximapark, met o.a. een activiteitenagenda, informatie over de organisaties die actief zijn in het park en de stichting Vrienden van het Máximapark.